OM OSS

Meningsfullt innehåll online

Vi är en digital contentbyrå i Göteborg som brinner för att skapa meningsfullt innehåll online. Från strategi och analys till hantverk och dagligt underhåll – vi hjälper till under hela innehållsresan på det sätt som passar situationen bäst. Allra helst jobbar vi på plats nära våra kunder som en del i teamet för att verkligen kunna göra skillnad. Vi är självklart också vana att skapa nära och smarta samarbeten på distans. 

Idag har vi kunder inom bland annat medtech, hållbar logistik, mode, dagligvaruhandel och olika stadsbyggnadsprojekt.

Fisken i vattnet handlar om att vara i sitt rätta element. Det är så vi mår bra och kan göra skillnad för andra. Vi trivs som fisken i vattnet när vi får vara med och skapa innehåll som betyder något – både för de som står bakom och för mottagarna. Läs mer om vad vi gör här.

Vi skapar onlinekommunikation med ett ansvarsfullt tänk i flera steg i dina relevanta kanaler.

Säg hej till några av oss!

”Jag brinner för ansvarsfull onlinemarknadsföring med pålitlig kvalitet. Kunderna uppskattar att vi fångar upp feedback och tar ansvar i varje uppdrag. Vi är en flexibel byrå med duktiga allround- och specialistkonsulter som idag efterfrågas inom digital kommunikation.”

Veronica Hansen
Kundansvar
”Här delar vi med oss av kompetens till varandra på ett prestigelöst sätt. Ute hos kund känner man en stark trygghet med teamet i ryggen.”
Marie-Louise Torkelsson
Kommunikationsstrategi
”Kombinationen av det lilla företaget och de stora kunderna – det är givande att vara delaktig i båda världarna.”
Emma Hyléen
Digital kommunikation
“Frihet under ansvar, bra projektledning och roliga uppdrag. Jag rekommenderar varmt att jobba med Fisken i vattnet.”
Rizwan Remtulla
Film och rörligt
Olga Zhelihovskaya
Grafisk formgivning & marknadsstrategi
“Det är fokus på rätt matchning. Jag gillar att vi ofta är länge på varje uppdrag samt att jag får bli en del av kundens team.”
Jonatan Korpelainen
Digital analys
Nathalie Ryngdahl
Sociala medier
”Vi hjälper varandra internt och prestigelösheten sitter i väggarna. Jag får utföra jobbet på mitt sätt och tillföra det jag gör bäst samtidigt som jag lär mig massor och får byta spår ibland. Omväxling berikar!”
Ida Marthinsen
Grafisk formgivning
Linus Wikström
Digital strategi

Vill du veta mer om vilka vi är och prata uppdrag eller samarbete?

Låt oss höras.

Meningsfullt innehåll online
Nå ut på rätt plats, i rätt tid, med rätt innehåll

Rätt innehåll skapar förtroende, tillför värde för mottagaren och genererar en regelbunden, växande publik. Rätt innehåll lyssnar in behov och ger svaren som mottagaren behöver. Fastän den inte vet ännu. Rätt innehåll ger mersmak, engagerar och konverterar fler över tid. På ett långsiktigt hållbart och datadrivet vis. Rätt innehåll hjälper till. Så har det alltid varit men det är lätt att glömma bort. Välkommen till contentskapandets magiska värld!