VÅRT ERBJUDANDE

Ett hav av specialister inom digital kommunikation

Fisken i vattnet erbjuder ett hav av specialister inom digital kommunikation. Vi hjälper dig med allt som rör ditt innehåll online.

Så här jobbar vi för att skapa meningsfullt innehåll:

  • Vi finns på plats som en naturlig del i våra kunders team och jobbar “hands on”, i din verklighet.
  • Vi bollar med varandra vilket ger synergieffekter, hindrar oss från att bli hemmablinda och är utvecklande.
  • Vi har möjlighet att skala upp och anpassa vår närvaro hos dig med rätt kompetens utifrån rådande behov.
  • Vi reflekterar och har en medveten inställning online. 

Genom att vi jobbar nära sker snabba avstämningar och vi får en bättre förståelse för varje affär och dess utmaningar. Vi gillar att se fina strategier bli verkstad, identifiera hinder och hjälpa till med förslag på lösningar. På ett klokt sätt och med eftertanke för mottagaren och de som ska utföra själva arbetet. 

Kontakta oss om du vill bolla uppdrag eller prata samarbete!

Exempel på roller hos oss
Film
Vill du komma igång med enklare film, gå en kurs i hur du filmar med mobilen eller vill ha hjälp att livestreama eller filma ett webbinarie? Vi har även skickliga filmare för lite större filmproduktioner i vårt nätverk när du vill då mer ”all-in”.
Film och rörligt
Ljud kan användas på så många sätt. Vi håller gärna en kreativ inspirationsstund eller endagsworkshop i hur du kommer igång med podcast och ljud. Det utlovas nya idéer kring användningsområden som hjälp i vardagen och vi vågar påstå att det inte behöver vara krångligt.
Ljud & Podcast
Sätt din digitala strategi i verket. Vi lotsar i innehållsdjungeln och kan hjälpa dig från strategi till taktik och implementering. Våra paket låter dig växla upp till nästa nivå från där du befinner dig. Vi erbjuder exempelvis en temperaturmätning av din onlineaktivitet till ett fast pris. Något vi har observerat att många har stort behov av.
Digital Strateg
Webbredaktör, content manager, digital kommunikatör … kärt barn har många namn. Vi matchar dig med en riktig doer som har både bredd och specialistkunskaper. Du kan få tillgång till en fullfjädrad senior talang liksom en yngre förmåga med tekniskt intresse och guld i sin penna. Vår styrka är att vi är på plats hos dig och har hjälp av varandra – bakom våra kulisser.
Content Manager
SEO optimerade texter och känsla för text och bild som får budskapet att poppa? ”We’ve got your back!” Fisken i vattnets ryggrad är i berättandet. Talangbanken är fylld till bredden med kompetenta personer som brinner för att hitta storys att berätta.
Digital Copywriter
Data is king or is it? Med hjälp av data kan du jobba in viktiga insikter om dina kunder och din organisation i vardagen. Det ger en bra förutsättning för den som skriver copy att träffa rätt. När du vill tolka siffor, få en second opinion, veta vilka siffror du ska mäta på för att nå dit du vill. Då kan en digital analytiker skapa klarhet.
Digital Analytiker
Jepp, de där små budskapen som ”Läs mer” eller pedagogiska mikrotexter kan göra hela skillnaden för hur många besökare som går vilse eller hittar det de söker på din webb. En UX-writer (UX = user experience) skapar kvalitet och resultat med små men ack så viktiga medel. ”Devil’s in the details”.
UX-writer
Behöver du kommunicera visuella budskap för att bygga varumärke och en enhetlig identitet som genomsyrar alla sammanhang där företaget eller olika produktgrupper presenteras? Det sker något magiskt när ett ett tränat öga kombinerar färg och form.

Grafisk Formgivare
När du vill publicera innehåll som engagerar, når ut till din målgrupp, jobba med sponsrade annonser, communities och jobba in insikterna i din sociala medie strategi. Eller kanske vill du ha hjälp att sätta en sådan?
Social Media Expert
Låt oss så ett frö
Ska vi starta en dialog?

Allt börjar med ett förutsättningslöst möte. Vi kan göra en temperaturmätning av din närvaro online och skapa oss en bild av era behov tillsammans. Om timingen är rätt gör vi affärer ihop och annars har vi sått ett frö för morgondagen. Oavsett vilket, ses vi gärna och påbörjar en dialog.

Flexibla lösningar på plats hos dig som säkrar ditt digitala fotavtryck på ett ansvarsfullt vis.

Finns det anledning att ses?
Vi tar tempen på din närvaro online

Fågel fisk eller mittemellan? Det är vanligt att gå vilse i innehållsdjungeln. Kanske vill du växla upp din digitala närvaro till nästa nivå eller ta hjälp av oss för att hitta rätt frågor att ställa och analysera svaren. Vi hjälper dig ta nästa steg, konkret och till ett överskådligt pris.

LÄS MER