Ett hav av specialister

Fisken i vattnet erbjuder ett hav av specialister inom digital kommunikation. Vi hjälper dig med allt som rör ditt innehåll online.

Kontakta oss
Boosta din digitala närvaro och engagera din målgrupp. Vi hjälper dig att skapa strategier, öka din synlighet och stärka din varumärkesmedvetenhet.
Social Media Manager
Dyk in i den digitala världen med oss. Vi navigerar dig genom innehållsdjungeln och kan hjälpa dig från rådgivning och strategi till taktik och implementering.
Digital Strateg
Hållbarhetskommunikatör
Optimerade texter och en känsla som får budskapet att poppa? We’ve got your back! Vi har fullt av kompetenta personer som brinner för att hitta storys att berätta.
Copywriter / UX-copy
Vi dyker djupt in i kreativiteten för att skapa grafisk design som inte bara fångar ögat, utan som också skapar vågor online.
Grafisk Designer
Vill du komma igång med rörligt material? Vi hjälper dig med allt från enklare film med mobilen för TikTok och Instagram Reels, till livestreaming av webbinarium eller större filmproduktioner när du vill gå all-in.
Fotograf / Filmproducent
Storytelling
Vi håller en kreativ workshop i hur du kommer igång med podcast och ljud.
Ljud / Podcast
Webbredaktör
Paid Social
Content Manager
Community Manager
Så här jobbar vi
  • Vi finns på plats som en naturlig del i våra kunders team och jobbar “hands on”, i din verklighet.
  • Vi bollar med varandra vilket ger synergieffekter, hindrar oss från att bli hemmablinda och är utvecklande.
  • Vi har möjlighet att skala upp och anpassa vår närvaro hos dig med rätt kompetens utifrån rådande behov.
  • Vi reflekterar och har en medveten inställning online. 

Genom att vi jobbar nära sker snabba avstämningar och vi får en bättre förståelse för varje affär och dess utmaningar. Vi gillar att se fina strategier bli verkstad, identifiera hinder och hjälpa till med förslag på lösningar. På ett klokt sätt och med eftertanke för mottagaren och de som ska utföra själva arbetet. 

CASE – First Cargo

First Cargo ville utveckla en ny del på sin befintliga webb. Scopet var att formge sidan med utgång i att stärka varumärket visuellt och agera bollplank för att strukturera och presentera hållbarhetsarbetet.

Läs om uppdraget

Fågel, fisk eller mittemellan?

Det är vanligt att gå vilse i innehållsdjungeln. Kanske vill du växla upp din digitala närvaro till nästa nivå eller ta hjälp av oss för att hitta rätt frågor att ställa och analysera svaren. Vi hjälper dig ta nästa steg!