Ett hav av specialister

Fisken i vattnet erbjuder ett hav av specialister inom digital kommunikation. Vi hjälper dig med allt som rör ditt innehåll online.

Kontakta oss
Så här jobbar vi
  • Vi finns på plats som en naturlig del i våra kunders team och jobbar “hands on”, i din verklighet.
  • Vi bollar med varandra vilket ger synergieffekter, hindrar oss från att bli hemmablinda och är utvecklande.
  • Vi har möjlighet att skala upp och anpassa vår närvaro hos dig med rätt kompetens utifrån rådande behov.
  • Vi reflekterar och har en medveten inställning online. 

Genom att vi jobbar nära sker snabba avstämningar och vi får en bättre förståelse för varje affär och dess utmaningar. Vi gillar att se fina strategier bli verkstad, identifiera hinder och hjälpa till med förslag på lösningar. På ett klokt sätt och med eftertanke för mottagaren och de som ska utföra själva arbetet. 

Boosta din digitala närvaro och engagera din målgrupp. Vi hjälper dig att skapa strategier, öka din synlighet och stärka din varumärkesmedvetenhet.
Sociala Medier
Dyk in i den digitala världen med oss. Vi navigerar dig genom innehållsdjungeln och kan hjälpa dig från rådgivning och strategi till taktik och implementering.
Digital strategi
Vill du komma igång med rörligt material? Vi hjälper dig med allt från enklare film med mobilen för TikTok och Instagram Reels, till livestreaming av webbinarium eller större filmproduktioner när du vill gå all-in.
Rörligt material
Sätt ditt företag i fokus. Vi fångar ögonblick som säger mer än ord och skapar professionella bilder som berättar ditt företags historia.
Fotografering
Vi dyker djupt in i kreativiteten för att skapa grafisk design som inte bara fångar ögat, utan som också skapar vågor online.
Grafisk formgivning
Vi håller en kreativ workshop i hur du kommer igång med podcast och ljud.
Ljud och podcast
Optimerade texter och en känsla som får budskapet att poppa? We’ve got your back! Vi har fullt av kompetenta personer som brinner för att hitta storys att berätta.
Copywriting
Oavsett om du behöver en helt ny hemsida eller vill lyfta din befintliga sida till nästa nivå, hjälper våra erfarna webbutvecklare till.
Webbutveckling
Med hjälp av data kan du få värdefulla insikter om dina kunder och organisation, vilket ger en stark grund för att skapa effektivt marknadsföringsmaterial som träffar rätt.
Analys och mätning
Små budskap kan göra hela skillnaden för hur många besökare som går vilse eller hittar det de söker på din webb. En UX-writer skapar kvalitet och resultat med små men ack så viktiga medel.
UX-copy
Varje dag görs 55 miljoner sökningar på Google – bara i Sverige. Vi arbetar med några av Sveriges främsta inom SEO som hjälper dig att synas.
SEO-copy
Få hjälp med betald annonsering. Google, Meta, TikTok – vi ser till att ni syns rätt till rätt målgrupp.
Annonsering
Fågel, fisk eller mittemellan?

Det är vanligt att gå vilse i innehållsdjungeln. Kanske vill du växla upp din digitala närvaro till nästa nivå eller ta hjälp av oss för att hitta rätt frågor att ställa och analysera svaren. Vi hjälper dig ta nästa steg!

Kontakta oss