Strategisk kampanjplanering

Utgå från mottagaren och öka ditt genomslag

Är du nyfiken på hur du ska lyckas bättre med dina kampanjer? Vår nästa kunskapsfrukost handlar om hur du arbetar med modern, datadriven marknadsföring med mottagaren i fokus och hur du planerar kampanjer från ett övergripande perspektiv som tar hänsyn till data, funktion, beslutsresa och budskap.

 

Kunskapsfrukost 18 november

Nu har du chans att fylla på med ny klokskap om strategisk kampanjplanering tillsammans med oss! Till vår hjälp har vi en av våra duktiga partnerbyråer Nimble & Co med seniorstrategen Veronica Stenberg som brinner för strategier och kundförståelse.

Tid: 18 november kl 8.00-9.00 (frukost serveras från kl 7.30)
Plats: Kungsportsavenyn 37 i Göteborg
Pris: kostnadsfritt
Anmälan: maila veronica@fiskenivattnet för mer info om lediga platser.

Fokus på strategisk kampanjplanering

Visste du att det går att utvärdera vilket specifikt affärsvärde en aktivitet faktiskt genererar eller bidrar till? Modern marknadsföring möjliggör ett nyanserat kundfokus med tydlig koppling till att driva affärsvärde.

Vid detta kunskapstillfälle dyker vi ner i:

  • hur du skapar en kampanjstrategi med en kampanjcanvas som hjälp,
  • hur du arbetar fokuserat och systematiskt för att dra nytta av långsiktiga insikter,
  • vad som krävs för att nå fram med ditt budskap i en brusig digital värld.

Vi ser fram emot att inspirera och aktivera dig att tänka ett steg till utifrån mottagarens perspektiv. Självklart kopplat till affärerna. Du får exempel på ett konkret tillvägagångssätt i kundens beslutsresa och hur det går till att planera en enkel kampanj från övergripande nivå med precision. Från målgrupp och kanaler till val av nyckeltal. Som du hör är detta ett tillfälle du inte vill missa!

Om Veronica Stenberg

Veronica driver nätverksbyrån Nimble & co. Med fokus på strategisk projektledning och rådgivning hjälper hon företag att växa och utvecklas med en holistisk och konkret approach. Hon har tidigare utbildat på bland annat IHM och föreläser flitigt. På meritlistan återfinns erfarenheter från företag som Stena Line, SCA och Schweppes med flera.

Hitta hit!

Om du åker kollektivt

Hoppa av på Valand, Götaplatsen eller Berzeliigatan beroende på med vilken buss eller spårvagn du kommer – det är ungefär lika kort att gå från alla tre håll.

Om du åker bil

Nu i ombyggnadstider kan det vara skönt att veta var det finns parkeringsplatser i närheten i förväg. Ett bra alternativ är P-hus Lorensberg. Därifrån tar det ett par minuter att gå till vårt kontor.

Varmt välkommen önskar vi på Fisken i vattnet!