Expontentiell Klimatomställning

Lanseringsfest: ”Exponentiell klimatomställning” av Rebecka Carlsson

Få en inblick i hur hållbarhet, på motsvarande sätt som digitalisering, håller på att bli en affärsmässigt disruptiv kraft. Inspireras av hållbarhetsentreprenören Rebecka Carlsson.

Rebecka Carlsson har startat en handfull hållbarhetsföretag, arbetat som politiskt sakkunnig till Sveriges klimat- och miljöminister samt vice statsminister och utbildats i exponentiella teknologier vid Singularity University på NASA. Få en inblick i hur hållbarhet, på motsvarande sätt som digitalisering, håller på att bli en affärsmässigt disruptiv kraft. Hur kan vi stoppa klimatförändringarna tillräckligt snabbt och hur kan du bygga pionjärt hållbara företag?

Lanseringsfesten för Rebeckas nya bok ”Exponentiell klimatomställning” äger rum 21 september i Dome of Visions. Det bjuds på inspiration och ny kunskap, bubbel och vegetariska snittar i en hållbar inramning. Vill du inte missa detta tillfälle så anmäl dig skyndsamt. Vår fantastiska kund NCC bjuder tillsammans med partners  Volvo, Lindholmen Sceince Park och Chalmers in till detta unika tillfälle.

PSST … Antal platser är givet begränsat på grund av Covid-17.