När personen blir viktigare än funktionen på arbetsplatsen

I vår digitala tidsålder får dreamteamet allt större betydelse. Det handlar om mer än att samla ihop en grupp talangfulla individer; du vill skapa en miljö där varje person uppskattas för sina färdigheter, likväl som sitt bidrag till teamets dynamik och framgång. Vi är varandras arbetsmiljö och för att citera oss själva:

”Med rätt person påverkas ditt team och kanske hela företagets resa.”

När kollegan således börjar surfa på gamla meriter, eller när personliga omständigheter börjar skymma den professionella glansen, är det ett tecken på att något djupare kan behöva adresseras. Kanske är det en fråga om stagnation, eller att företag och individ utvecklas åt olika håll. Oavsett vad, behöver det uppmärksammas. När vi matchar kompetens stämmer vi alltid av personens:

  • Färdigheter
  • Värderingar
  • Mindset

Vi utvärderar kontinuerligt så att en person aldrig blir viktigare än sin funktion på uppdraget. Det är i förståelsen för varandras unika insatser som de största framstegen skapas. Vi håller rätt person på rätt plats högt, väl medvetna om hur viktigt det är med uppdaterad och relevant affärsmässig och personlig utveckling. Då blomstrar vi som människor och har massor att ge! Som det här citatet från Einstein lyder:

”If you judge a fish by it’s ability to climb a tree, it will live a lifetime believing it is stupid.”

Vår målsättning och vårt jobb börjar därför där många konsultbolag släpper lite på tyglarna:

  • Genom dialog, intervjuer och mätning följer vi kontinuerligt att matchningen är framgångsrik och utvecklas över tid. Vi ska aldrig bli förvånade om någon avsäger sitt uppdrag eller blir uppsagd. Våra kunder och konsulter ska kunna bolla utmaningar med Fisken i vattnet.
  • I våra konsulter spanar vi efter öppenhet, nyfikenhet och generositet vad gäller att lära av och lära ut sina kunskaper. På så vis finns vi till hands för varandra och kan bolla utmaningar som skapar mervärden för våra kunder och utveckling för oss själva.
  • Vi utgår från att alla gör sitt bästa och håller oss borta från konflikter hos våra kunder. Det handlar om att ha ett vinnande sätt, vara ödmjuk och professionell om man konsultar för Fisken i vattnet.
  • Vi säkerställer att kund och konsult är synkade i förväntningar. Ändras prioriteringarna i uppdraget ska det förankras och vara medvetna val. Lätt att göra rätt helt enkelt.

Behöver ditt företag konsultstöd inom marknadsföring och kommunikation? Som du kanske hör brinner vi för att matcha framgångsrika affärsrelationer. Hör av dig så bollar vi om vi är rätt för att få varandras affärer att växa.