Film som sticker ut – 29 oktober

Och hur du tar det till nästa nivå!

Välkommen på kunskapsfrukost.

Observera att datumet för kunskapsfrukosten är passerat.

Gör det stor skillnad att ha en medveten strategi kring film och rörligt material? När funkar det att använda mobilen? Hur sticker man ut med ökad skärmtrötthet? Och det här med ett klart syfte när du ska producera rörligt, hur viktigt är det egentligen?

 

Välkommen på en crash course med filmaren och fotografen Emma Franzén som brinner för att skapa meningsfull film från ax till limpa och gärna sprider sina kunskaper för bättre visuellt innehåll.

Ge dig själv en bra start på dagen och ta del av värdefulla tankegångar och tips för ännu bättre film som fångar din publik. Lär dig se skillnad på kvalitet och varför det är viktigt att göra medvetna val. Men också när det är ok att använda mobilen och när det är klokt att låta bli. För att växa långsiktigt.

TID:                    29 oktober kl 7:30-9:00 (frukost serveras från kl. 9)

PLATS:               Kungsportsavenyn 37, 2 trappor upp.

ANMÄLAN:       Jag vill komma!

Hitta hit!

Om du åker kollektivt

Hoppa av på Valand, Götaplatsen eller Berzeliigatan beroende på med vilken buss eller spårvagn du kommer – det är ungefär lika kort att gå från alla tre håll.

Om du åker bil

Nu i ombyggnadstider kan det vara skönt att veta var det finns parkeringsplatser i närheten i förväg. Ett bra alternativ är P-hus Lorensberg. Därifrån tar det ett par minuter att gå till vårt kontor.

Varmt välkommen önskar vi på Fisken i vattnet!