Välkommen till teamet!

Drömmer du om att surfa och utforska nya vågor i karriären? Konsultlivet ger dig möjlighet att jobba i våra fina kunders verklighet med byråns stöd i periferin. Frilans eller anställd bestämmer vi tillsammans. Det viktiga är att du har yrkesstolthet, viljan att lära av och lära ut, ett prestigelöst mindset och allmänt schyssta värderingar. Connecta med oss så har du redan tagit första steget!

Connecta med oss

Så här jobbar vi

Vi ser oss som en hybrid mellan konsult och byrå. En konsult är ofta är själv på sitt uppdrag och en byrå jobbar ofta på avstånd från kunden.  Vårt upplägg där vi istället sitter på plats och har någon att bolla med i bakgrunden tror vi skapar de bästa förutsättningarna för att förstå kundens utmaningar, utvecklas och tillföra värde med hög träffsäkerhet. Vi jobbar lika delar aktivt med att hitta nya spännande uppdrag som att hålla vår kompetensbank up to date.

Med Fisken i vattnet får du bland annat:

  • Intressanta kunder där du får jobba på plats som en naturlig del i kundens befintliga team.
  • Byrån i ryggen. Du har alltid en bollplank och duktiga kollegor att resonera med inom olika kompetensområden.
  • Inspirationsföreläsningar. Vi bjussar på kunskap för att bredda oss själva, våra kunder och andra som vill zooma in på olika områden inom onlinemarknadsföringens magiska värld. Har du en spetskompetens i ropet delar vi den i vårt nätverk.
  • Lärandekultur med stort utrymme för DIN personlighet och inriktning. Olikhet berikar!
  • Sund kultur men ett ansvarsfullt och medvetet tänk kring onlinebeteende för dig, din kund och kundens kund.
  • “Gone fishing days”. En bonusdag att ta ut vid valfritt tillfälle för att fiska, utbilda dig, njuta av vädret eller vad du vill. För dig som frilansat lite längre.
Frilans eller anställd?

Vi handplockar uppdrag och kompetens för att skapa de bästa möjliga lösningarna. Då är det också bra för dig att ha funderat igenom vilken uppdragsform som funkar.

LÄS MER

Hej samarbetspartner!

Ska vi ses? Vi är alltid öppna för nya möten och konstellationer. Välkommen att hälsa på hos oss på Kungsportsavenyn 37. Det finns alltid en god kopp rykande kaffe som väntar på dig som vill prata synergier och samarbeta med oss.