Kunskapsträff om podcast 27 oktober

Varför bör ni ha en podd och hur gör man?

2,3 miljoner människor i Sverige lyssnar på podcast en genomsnittlig vecka. Nu står företagen på tur att använda formatet kommersiellt. Den som nyttjar läget kan skaffa sig enorma fördelar. Här har du lyssnarens fulla uppmärksamhet, ditt företag kan bli tought leader inom din bransch eller varför inte ge liv åt internkommunikationen!

 

Välkommen på kunskap och frukost

Äntligen kan vi välkomna dig till våra vackra lokaler på Avenyn. Vi gästas av Gunnar Oesterreich som ger dig en inblick i formatet podcast. Vi går igenom möjligheter och utmaningar samt hur du skapar en podd som din målgrupp vill lyssna på. Varmt välkommen till oss för inspiration om hur du och ditt företag kan jobba med content som låter.Gunnar Oesterreich är en av våra duktiga frilansare som projektleder, modererar och producerar podcasts för företag. Han driver själv intervjupodden Spännande möten.

Anmälan

Datum: 27 oktober Tid: 8.20 – 9.00 (frukost från 7.50)Plats: Kungsportsavenyn 37Pris: Kostnadsfritt.

Säkra din plats och anmäl dig redan idag!Vill du bjuda med en kollega? Självklart får du dela anmälningslänken:https://mailchi.mp/fiskenivattnet/rf9pu7yny6Delad nyfikenhet är dubbel nyfikenhet som det heter 😊.

 

Hitta hit!

Om du åker kollektivt
Hoppa av på Valand, Götaplatsen eller Berzeliigatan beroende på med vilken buss eller spårvagn du kommer – det är ungefär lika kort att gå från alla tre håll.

Om du åker bil
Nu i ombyggnadstider kan det vara skönt att veta var det finns parkeringsplatser i närheten i förväg. Ett bra alternativ är P-hus Lorensberg. Därifrån tar det ett par minuter att gå till vårt kontor.

Varmt välkommen önskar vi på Fisken i vattnet!